Minőségi beton aknák - exlúzív beton termékek

SZOLGÁLTATÁSAINK TERMÉKEK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
Betonelemekből precízen összeállított, minőségi vízóraaknáját nemcsak legyártjuk, hanem kiszállítjuk, és az ön által kijelölt helyen össze is állítjuk most rendkívül kedvező áron!

KÉRJEN INGYENESEN
ÁRAJÁNLATOT MOST

Gyakornok támogatott gyakorlati képzése a Clean-Sped Bt-nél

A Clean - Sped 2000 Bt. a "Gyakornok támogatott gyakorlati képzése a Clean-Sped Bt-nél" című, GINOP-5.2.4-16-2019-03729 azonosítószámú pályázata során 4 145 287 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" című pályázati kiíráson. A projekt keretében 1 fő fiatal munkavállaló foglalkoztatására került sor a cég székhelyén. A támogatás mértéke: 100%

A felvett fiatal logisztikai és szállítmányozási ügyintézőként került foglalkoztatásra 2018.12.20. és 2019.09.19. közötti időszakban. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornok bér és járulék költségeire, valamint eszközbeszerzésre került felhasználásra. A projekt megvalósítása során 1 fő szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltött be a fiatal mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolattartás történt az Egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyen a támogatott 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatát, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősíti a Clean - Sped 2000 Bt.-t.

A gyakornok felvétele a foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezte a felvételt megelőző 12 hónap átlagához viszonyítva. A projekt eredményeként 1 fő gyakornok, valamint 1 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartó foglalkoztatása történt.

A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatal elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatal valódi munkatapasztalatot szerezhetett, ezáltal javult foglalkoztathatósága és hosszabb távú munkaerő-piaci esélye.

A projekt 2018.12.20-án kezdődött, a projekt fizikai befejezésére 2019.09.19-án került sor.

(30) 420-9881 

Hívjon bizalommal,
megtaláljuk a megoldást!

TERMÉK KATEGÓRIÁK

Vízóra aknák

Hidrofor aknák


     SZOLGÁLTATÁSAINK    BETON VÍZÓRAAKNÁK    KISZÁLLÍTÁS    BESZERELÉS

copyright © 2003-2007 Clean-Sped 2000 Betéti Társaság - Webdesign: Arteries Studio