Skip to main content

Bemutatkozás


Cégünk 2000-ben alakult, akkoriban még egyéni vállalkozás formájában 1 fővel. Az idő előre haladtával és ügyfeleink megújult piaci igényeinek változásával mi is igyekszünk felvenni a ritmust és Önöknek a legjobb és leggazdaságosabb szolgáltatásokat nyújtani. Ezen vezérelv mellett kezdtük el fejleszteni vállalkozásunkat amely több jelentősebb mérföldkövet megélve mára már saját 5000m2 es telephellyel , gyártócsarnokkal és ezek kiszolgáló épületeivel rendelkezik. Új telephelyünkön kapott helyet a megújult irodánk is ahol szivesen látjuk mind meglévő mind pedig új lehendő partnereinket, vagy azoka akik csak esetleg a technológiák iránt érdeklődnek.

Uj telephelyünkön új technológiák bevezetését is elkezdtük. Ezek közül talán kettőt emelnék ki, amelyek nagyban segitik a megrendelőink munkáját.

Az első egy száraz szemcsés anyag tisztitó berendezés amely nagyon hasznos fémek, festett felületek, rozsda, vagy akár régi kerités lábazatról eltávolitani a szennyeződést.

Ehhez a beruhazásunkhoz kapcsolódik egy ipari szárazjeges berendezés amivel ipari partnereink felé szeretnénk nyitni , mert ezzel a géppel a szennyeződés leválasztása a felületről teljesen hulladékmentes.

Második nagyobb technológia fejlesztésünk pedig az úgynevezett előre gyártott és "egybeöntött" beton aknáink ,amelyeket a helyszini gödörbe csak bele kell daruzni, ezzel is csökkentve a megvalosulási időt igy ügyfeleink akár 1-2 óra alatt hozzájuthatnak a végleges beton aknájukhoz amely már vizálló kivizelben is rendelhető. Igy már választhatnak a megrendelőink hogy az előregyártott beton elemes vizóra aknát szeretnék vagy az egybeöntött betonakna a ami megfelel igényeiknek.