Skip to main content

A Clean-Sped 2000 Bt. versenyképességének javítása

A Clean-Sped 2000 Bt. stratégiai célja, hogy kihasználva az elmúlt években felhalmozott tapasztalati tudását, humán- és tárgyi infrastruktúráját, kedvező piaci pozícióját, versenyképességét tovább erősítve növelje gazdálkodásának eredményeit és létszámát. A cég életében eddig lezajlott fejlesztések, stabil gazdasági és humán erőforrás háttere tette lehetővé, hogy a világjárvány idején drasztikus változásokat nem kellett meghoznia a cég tulajdonosainak. 

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00857
Kedvezményezett neve: Clean - Sped 2000 Tisztító, Áruszállító és Szolgáltató Betéti Társaság
Projekt címe: A Clean-Sped 2000 Bt. versenyképességének javítása
Támogatás összege: 8 729 595 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt fizikai befejezése: 2023. 03. 14.

 

Projekt tartalmának bemutatása:
A Clean-Sped 2000 Bt. stratégiai célja, hogy kihasználva az elmúlt években felhalmozott tapasztalati tudását, humán- és tárgyi infrastruktúráját, kedvező piaci pozícióját, versenyképességét tovább erősítve növelje gazdálkodásának eredményeit és létszámát. A cég életében eddig lezajlott fejlesztések, stabil gazdasági és humán erőforrás háttere tette lehetővé, hogy a világjárvány idején drasztikus változásokat nem kellett meghoznia a cég tulajdonosainak. A vállalkozás a COVID miatt az előremenekülés stratégiáját választotta, hogy a technológiai fejlesztése révén nagyobb megrendeléseket tudjon elhozni, amivel biztosítja meglévő és reményei szerint a jövendő munkavállalóinak a folyamatos munkavégzést. A beruházás megvalósítása nemcsak a termelés, hanem a munkahelyek megtartását, további növekedését is lehetővé tette. A vállalkozás a technológiai fejlesztéssel az Egyéb speciális szaképítés m.n.s. tevékenységét fejlesztette tovább. A pályázatban elnyert támogatás eszközbeszerzésre került felhasználásra. 1 db Atlas Copco XATS 138 mobil csavarkompresszor finanszírozására került igénybevételre.

A Clean-Sped 2000 Bt. stratégiai célja, hogy kihasználva az elmúlt években felhalmozott tapasztalati tudását, humán- és tárgyi infrastruktúráját, kedvező piaci pozícióját, versenyképességét tovább erősítve növelje gazdálkodásának eredményeit és létszámát...